Honlap készítés önállóan tartalomkezelő rendszer segítségével

Tartalomkezelő rendszer

Frissítse honlapját önállóan

Frissítése honlapját önállóan, nagyon egyszerűen. Csupán néhány kattintással megváltoztathatja a szövegeket és a képeket a honlapon a megbízható Drupal nevezetű tartalomkezelő rendszer segítségével.

Keresőoptimalizálás

Honlapját megtalálják a Google keresőjében

Szeretne a Google keresőjében a lehető legjobb pozíciókra kerülni a honlapja segítségével? Ez az álom lehetővé válik, ugyanis az általunk készített honlap keresőbarát.

Weboldal készítés bérleti díj nélül

Honlap bérleti díj nélkül

Vásároljon egyszeri szolgáltatást, ne bérelt weboldalt. Hosszútávon nagyon sokat tud így spórolni és a profitja csak növekedni fog. Nálunk nincs bérleti díj.

Weboldal tulajdonos

Legyen igazi honlaptulajdonos

Tudta, hogy ha figyelmetlenül megvásárolja a honlapját nem biztos, hogy a tulajdonosa is lesz? Mi úgyn. nyílt forráskódú tartalomkezelő rendszer segítségével készítjük el a honlapját, ez azt jelenti, hogy amint használatba veszi, az ön tulajdonába is kerül. Csak így lehet önből igazi honlaptulajdonos.

Gyors weboldal

Irgalmatlanul gyors weboldal

A honlapja üzembe helyezése után bekapcsoljuk a tartalomkezelő rendszer úgyn. gyorsítótárát, amely több mint 50%-kal felgyorsítja a honlapját és irgalmatlanul gyors lesz.

Biztonságos weboldal

Biztonságos honlap

Ha ránk hagyja a honlapja üzemeletetését is (webtárhely szolgáltatás), a honlapja biztonságban lesz, mert a mi szervereink magas szintű védelmet nyújtanak és mit több, naponta készítenek biztonsági mentéseket a honlapról, amelyhez bármikor hozzáfér és gond esetén visszahozza honlapját.

Domén név regisztráció

Gyors domén név regisztráció

Ha domén nevet szeretne (.hu), gyorsan le tudjuk önnek foglalni. Sőt, a leggyakoribb külföldi domén neveket (.com, .eu, .at, .sk, stb.) is rendkívül hatékonyan tudjuk regisztrálni az ön részére.

Profi webtárhely

Profi webtárhely és postafiók szolgáltatás

Kérésére bebiztosítunk professzionális webtárhely szolgáltatást is honlapjához, magas minőségű felhő (cloud) alapú technológiával. Így honlapja mindig elérhető lesz.

Reszponzív webdesign

Reszponzív webdesign

Szeretné, ha a honlapja működne mobilon, tableten, netbookon, laptopon vagy PC-n, sőt HD TV-n is? Ezt a rugalmasságot biztosítja a reszponzív webdesign, amelyet kérésére bebiztosítunk honlapjához.

Szüksége van új honlapra, vagy fel szeretné újíttani a meglévőt?

Kérje ki ingyenes auditunkat